oefentherapie regio deventer

Ziekte van Parkinson

 

Wat heeft oefentherapie Cesar/Mensendieck u te bieden?

 

Voor wie?

Wie de ziekte van Parkinson heeft kan uiteenlopende klachten hebben. Voor geen enkele patiënt zijn de klachten hetzelfde. Hieronder staan voorbeelden vermeld van problemen die veelal voorkomen.

 

Als gevolg van bovenstaande klachten kunnen problemen ontstaan met het uitvoeren van dagelijkse activiteiten. Voorbeelden zijn moeite met lopen, opstaan uit de stoel, omdraaien in bed, aankleden, spreken of eten. Ook het evenwicht is niet meer vanzelfsprekend.

 

De behandeling

De behandelend oefentherapeut is een gediplomeerde en ervaren oefentherapeuten Cesar en aangesloten bij het landelijke Parkinsonnet. Onder deskundige begeleiding zult u oefenen en het zelfstandig functioneren onderhouden of zelfs bevorderen.

De therapie wordt altijd aangepast aan uw persoonlijke situatie en wensen.

Doelen kunnen zijn:

 

U kunt kiezen voor groepsbehandeling in aansluiting op of in plaats van individuele behandeling. De keuze voor groepsoefentherapie of voor individuele behandeling is afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden.

 

Wij zijn aangesloten bij het ParkinsonNet.

 

Vergoeding

Na verwijzing van uw huisarts of specialist vindt vergoeding plaats door de zorgverzekering. De groepstherapie valt onder de basisverzekering en kan naast andere behandelingen plaatsvinden. Raadpleeg hiervoor uw polisvoorwaarden.

 

Waar

Groepspraktijk oefentherapie Cesar

www.oefentherapiedeventer.nl

Locatie GZC Borgele

Dreef 1c

7414 EA Deventer

0570 536615